آي پي امداد
تعميرات لوازم خانگي
نويسندگان
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : ---
ديروز : ---
افراد آنلاين : 4
همه : ---
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

گوشت


برخي افراد اغلب گوشت را چند دقيقه پيش از آماده كردن غذا براي يخ زدايي داخل مايكروويو قرار مي دهند. در شرايطي كه اين كار مي تواند از آلودگي برخي باكتري ها جلوگيري كند، اما ميزان ويتامين B12 و اسيد آمينه هاي موجود در گوشت را كاهش مي دهد.

نمايندگي تعميرات مايكروفر الكترولوكس

افزون بر اين، هنگامي كه اين دستگاه مورد استفاده قرار مي گيرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبيعي گوشت و ارزش پروتئيني آن را كاهش مي دهد.

برنج سفيد يك ماده غذايي است كه به هيچ وجه نبايد در مايكروويو حرارت داده شود. دماهاي بالا بخش قابل توجهي از مواد مغذي موجود در برنج سفيد را از بين مي برند.

گوشت را براي يخ زدايي به مدت چند ساعت يا يك روز پيش از تهيه غذا با آن از فريزر خارج كرده و داخل يخچال قرار دهيد.

گوشت آماده را در دماي پايين در تابه حرارت دهيد.

برنج سفيد

اگر قصد داريد برنج پخته را دوباره گرم كنيد، اندكي آب به ظرف اضافه كرده و آن را روي حررات كم قرار دهيد.

مايكروويو از زمان آغاز به كار خود دماي بالا و يكپارچه را ارائه مي كند. اين شرايط به صورت مستقيم بر محتواي ويتامين ها، مواد معدني، و فيبر موجود در مواد غذايي تاثيرگذار است.

برنج را در يك ظرف با آب بپزيد، در شرايطي كه دما به تدريج و با پخت غذا افزايش مي يابد.

بروكلي

اگر ترجيح مي دهيد آن را بپزيد، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهيد.

دماهاي بالاي توليد شده در مايكروويو مي توانند 97 درصد از محتواي آنتي اكسيدان هاي موجود در بروكلي را از بين ببرند.

تغييراتي كه بروكلي طي استفاده از اين تكنيك پخت تجربه مي كند مي تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.

بروكلي را در قالب سالادها و اسموتي ها مصرف كنيد تا از تمام ارزش غذايي آن بهره‌مند شويد.

 كره

قرار دادن شير در مايكروويو مي تواند به از بين رفتن كامل محتواي ويتامين B12 منجر شود و محتواي مواد معدني اساسي آن را نيز كاهش دهد.
اگرچه افراد بسياري كره را در مايكروويو ذوب مي كنند، اما حرارت بالاي اين دستگاه مي تواند ارزش پروتئيني كره را كاهش دهد.

كره را درون يك ظرف روي حرارت كم ذوب كنيد.

شير و ديگر محصولات لبني مانند ماست مي توانند تا نيمي از مواد مغذي خود را در دماهاي بالا از دست بدهند.

هر زمان كه امكان دارد، كره را در دماي اتاق نگهداري كنيد تا به صورت طبيعي نرم شود.

در حقيقت، تنها قرار گرفتن به مدت يك دقيقه در مايكروويو براي از بين رفتن محتواي آليسين سير كافي است. اين ماده عامل خواص آنتي اكسيداني و ضد التهابي سير است.

شير

اگر قصد داريد شير را به صورت گرم مصرف كنيد، اين كار را روي حرارت كم انجام دهيد تا به دماي مناسب براي مصرف برسد.

سير

هنگامي كه اين ماده غذايي در دماهاي بسيار بالا پخته يا گرم مي شود، حدود 95 درصد از ويتامين ها و مواد معدني خود را از دست مي دهد.

متخصصان تغذيه همواره مصرف سير به صورت خام را توصيه مي كنند تا از تمام فوايد تغذيه اي آن بهره‌مند شويد.

در حقيقت، هنگامي كه قارچ ها در دماي اتاق خنك مي شوند، هرچه بيشتر مستعد آلودگي با ريزجانداران خاص مي شوند.

سير خام را به اسموتي ها، سالادها يا ديگر دستورالعمل هاي غذايي خود اضافه كنيد.

يك حبه سير را با معده خالي مصرف كنيد تا از بيشترين فوايد سلامت اين ماده غذايي برخوردار شويد.

قارچ

پروتئين هاي موجود در قارچ هنگامي كه اين ماده غذايي در دماهاي بالا پخته مي شود يا دوباره گرم مي شود به طور كامل از بين مي روند.

 

آدرس سايت منبع

امتياز:
بازديد:
[ ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۵۲:۲۷ ] [ امامي ]
[ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
لينک هاي تبادلي
فاقد لینک
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی