آي پي امداد تعميرات لوازم خانگي
| ||
|
گوشت
نمايندگي تعميرات مايكروفر الكترولوكس افزون بر اين، هنگامي كه اين دستگاه مورد استفاده قرار مي گيرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبيعي گوشت و ارزش پروتئيني آن را كاهش مي دهد. برنج سفيد يك ماده غذايي است كه به هيچ وجه نبايد در مايكروويو حرارت داده شود. دماهاي بالا بخش قابل توجهي از مواد مغذي موجود در برنج سفيد را از بين مي برند. گوشت آماده را در دماي پايين در تابه حرارت دهيد. برنج سفيد اگر قصد داريد برنج پخته را دوباره گرم كنيد، اندكي آب به ظرف اضافه كرده و آن را روي حررات كم قرار دهيد. مايكروويو از زمان آغاز به كار خود دماي بالا و يكپارچه را ارائه مي كند. اين شرايط به صورت مستقيم بر محتواي ويتامين ها، مواد معدني، و فيبر موجود در مواد غذايي تاثيرگذار است. برنج را در يك ظرف با آب بپزيد، در شرايطي كه دما به تدريج و با پخت غذا افزايش مي يابد. بروكلي اگر ترجيح مي دهيد آن را بپزيد، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهيد. دماهاي بالاي توليد شده در مايكروويو مي توانند 97 درصد از محتواي آنتي اكسيدان هاي موجود در بروكلي را از بين ببرند. تغييراتي كه بروكلي طي استفاده از اين تكنيك پخت تجربه مي كند مي تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود. بروكلي را در قالب سالادها و اسموتي ها مصرف كنيد تا از تمام ارزش غذايي آن بهرهمند شويد.
قرار دادن شير در مايكروويو مي تواند به از بين رفتن كامل محتواي ويتامين B12 منجر شود و محتواي مواد معدني اساسي آن را نيز كاهش دهد. كره را درون يك ظرف روي حرارت كم ذوب كنيد. شير و ديگر محصولات لبني مانند ماست مي توانند تا نيمي از مواد مغذي خود را در دماهاي بالا از دست بدهند. در حقيقت، تنها قرار گرفتن به مدت يك دقيقه در مايكروويو براي از بين رفتن محتواي آليسين سير كافي است. اين ماده عامل خواص آنتي اكسيداني و ضد التهابي سير است. شير اگر قصد داريد شير را به صورت گرم مصرف كنيد، اين كار را روي حرارت كم انجام دهيد تا به دماي مناسب براي مصرف برسد. سير هنگامي كه اين ماده غذايي در دماهاي بسيار بالا پخته يا گرم مي شود، حدود 95 درصد از ويتامين ها و مواد معدني خود را از دست مي دهد. در حقيقت، هنگامي كه قارچ ها در دماي اتاق خنك مي شوند، هرچه بيشتر مستعد آلودگي با ريزجانداران خاص مي شوند. سير خام را به اسموتي ها، سالادها يا ديگر دستورالعمل هاي غذايي خود اضافه كنيد. يك حبه سير را با معده خالي مصرف كنيد تا از بيشترين فوايد سلامت اين ماده غذايي برخوردار شويد. قارچ پروتئين هاي موجود در قارچ هنگامي كه اين ماده غذايي در دماهاي بالا پخته مي شود يا دوباره گرم مي شود به طور كامل از بين مي روند.
امتياز:
بازديد:
[ ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۵۲:۲۷ ] [ امامي ]
|
|
[Weblog Themes By : bigtheme.sitearia.ir] |